• Fietsenschuur

Gazelle Orange EM Nuvinci Harmony

afb - userimages/gazelleorangeharmony_20150916_165110_m.jpg

Van prijs

€ 2999,-

Voor prijs

€ 1749,-

Framemaat herenfiets

H57

Kleur

Eclipse Black / Silver

Gazelle Orange Em Nuvinci Harmony 2014

Bijzonder aan deze door een Bosch middenmotor aangedraven fiets is het schakelsysteem. Het is een NuVinci Harmony naaf en werkt als volgt:

U blijft in hetzelfde tempo fietsen, maar de schakelnaaf past zich aan aan de snelheid. Hierdoor fiets u dus altijd met dezelfde weerstand en in hetzelfde tempo, hoe hard u ook fietst!

De fiets krijgt een 11Ah sterke Bosch accu mee en een sterke Bosch middenmotor. Hierdoor heeft de fiets een zeer grote actieradius! De fiets is verder voorzien van een gesloten kettingkast, heeft een geveerde vorovork en krachtige Magura HS11 hydraulische velgremmen.

Kenmerken Gazelle Orange EM Nuvinci Harmony

  • Elektrische fiets - 28" wielen
  • Aluminium frame
  • Verende voorvork
  • NuVinci Harmony traploze naafversnelling

Merk motorsysteem: Bosch Active middenmotor
Kracht motor: 50Nm
Capaciteit accu: 400Wh, ca. 120 km actieradius
Sensor: Rotatie- en krachtsensor

Kenmerken Bosch Active middenmotor

De Bosch Active middenmotor is een zeer geavanceerd systeem. De motor heeft 50Nm waardoor hij goed te gebruiken is in heuvelachtig terrein. Tevens geeft dit systeem een stabiel rijgedrag vanwege het lage zwaartepunt. De combinatie van rotatie- en krachtsensor zorgen voor een natuurlijk rijgedrag. De motor houdt rekening met hoeveel kracht u zelf levert. Bosch werkt met één accu die beschikt over 400Wh, waardoor u een actieradius van ca. 120 km heeft. Bij de bosch middenmotor beschikt u over 4 verschillende ondersteuning standen, walk-assist, veel informatie en een USB-aansluiting. Dit alles dankzij de geavanceerde boordcomputer.